Wij zijn een actieve en gezellige vereniging waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. We hebben 6 gravelbanen waarvan 4 verlicht. 
Ons sportpark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kan je mooi van bovenaf alle wedstrijden bekijken.
We hebben rond de 150 leden in allerlei leeftijden.
Door het jaar heen organiseren wij allerlei activiteiten. Deze kan je vinden in de agenda. Tevens kun je je opgeven om mee te doen in competitieverband op verscheidene dagen en niveaus.
Daarnaast hebben we een actieve seniorengroep.
De jeugdcommissie organiseert het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugd clubkampioenschappen en nog veel meer leuke dingen voor de jeugd.
Tevens kan je tennisles volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. Deze lessen worden verzorgd door onze trainer Stef Boomsma.
Schroom niet en kom eens op ons park kijken. Wellicht vind je het leuk om lid te worden van onze vereniging.
 
Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen via de contactpagina.
Baan huren (PDK)
Dag- of zomerkaart aanschaffen
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Club van 25
Dag of zomerkaarten PDK
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Galekrabbel / nieuwsbrief
Activiteiten
Toernooien Knltb
Tytsjerksteradiel Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
OKT
17
Nieuwsbrief 2017 uitgave 2
Nieuwsbrief 2017 uitgave 2 is uit

SEP
29
Slotfeest
Het tennisseizoen loopt op zijn eind en wat voor één!!.....

Beste Galefjilders, 

Het tennisseizoen loopt op zijn eind en wat voor één!! 

We hebben weer genoten van verschillende activiteiten; denk aan de spannende voorjaarscompetitie, het heel goed meedoen in de FRIESLAND CUP , de climax volgt zeer binnenkort,  en natuurlijk de vele spelers en toeschouwers van de clubkampioenschappen enkel, -mix en -dubbel. Ook de onderhoudsploeg heeft weer super werk geleverd dit jaar en dank aan onze trouwe oudgedienden die allemaal actief lid zijn. Iedereen draagt een steentje bij waar hij of zij kan en dat is een fijn gevoel!!

Sommige mensen gaan de zaal in of leggen hun racket even aan de kant. Dit jaar gaan er ook meer mensen in Bergum meedoen aan de Bibbercup of gaan daar buiten door met tennissen.

 

Maar voordat we dat gaan doen, willen wij graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet én betrokkenheid. Verder willen we dit geslaagde seizoen met z’n allen afsluiten met een slotfeest!

 

OP VRIJDAG 29 SEPTEBER vanaf  21:00 uur ben je welkom in de kantine van T.V. Galefjild! Vanaf 19:00 uur is er eerst het jaarlijkse lessers-toernooi (kan je eventueel hier nog even de laatste slagen meekijken) en gelijk daarachteraan dus het slotfeest. De kinderen mogen 's middags al vanaf 16:00 uur - 18:00 uur meedoen aan het lesserstoernooi.

 

Samen napraten over de verschillende activiteiten, ideeën opdoen voor volgend seizoen, een potje darten, kaartje leggen of gezellig aan de bar zitten en genieten van de gezellige ambiance.  

 

Wij zorgen voor een lekker hapje, goede muziek en topservice achter de bar en dan maken we er met z’n allen een spetterende afsluiting van. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!!! Deel dit met jullie teamgenoten en komt allen langs voor een gezellige avond in onze eigen kantine.

 

Tot dan!

 

Jeroen Gunnink en Judith Meeuwsen


Blog Jeugd > lees meer..
SEP
19
Jeugd clubkampioenschappen

Beste (jeugd) tennissers van T.V. Galefjild, 
19-09-2017

Afgelopen week (11 t/m 18 september) werden de clubkampioenschappen enkelspel gehouden voor de jeugdleden. 4 deelnemers en 7 deelneemsters werden verdeeld over drie verschillende poules; Rood (de jongste of minst ervaren jeugd), Oranje (de meer ervaren tennissers) en Groen (de oudste jeugdleden van de club). Dankzij het slechte weer werd er halverwege de week besloten om alle wedstrijden op 1 dag af te werken. De spelregels werden hierop aangepast, deuce werd beslist met 1 winnend punt en de derde set werd beslist door een super tiebreak.
Lees meer....
                                       >>>Voor foto's klik hier<<<


SEP
11
Jeugd clubkampioenschappen enkel
Baanindeling 11/09 t/m 17/09

Woensdag 26 oktober 2017
Vergt enige oefening maar wel resultaat 😂😂
Zaterdag 22 oktober 2017
Er ligt al het hele seizoen wat kleding in de kantine... Tot half november af te halen anders wordt het weggegooid!!!!!!