Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 200 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verschillende dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 


Kom vooral eens langs en proef de sfeer op ons park. Geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een tennisbaan huren. Tot snel!

 
Klik op deze knop
huur een tennisbaan 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
SEP
13
Nieuwe achtergevel clubhuis
Kijk toch eens hoe mooi het geworden is: de achtergevel is geheel vervangen!
De achtergevel was niet meer te redden en is geheel vervangen door een kunststof gevel. 

SEP
10
Kampioen van de A3!
Het doel is bereikt: winst in de A3. Volgend jaar spelen we in de A2 van de Friesland Cup!
Na een dag met prachtig weer, veel publiek en mooie potjes heeft ons team het team van De Leechkamp verslagen met 6-0. Dit betekent dat we kampioen zijn geworden van de A3 en volgend jaar in de A2 van de Friesland Cup mogen spelen. Gefeliciteerd!

SEP
09
Winst voor het TTT-team 2023
Winst voor team Galefjild bij de 12de editie van het TTT.
Op zaterdag 9 september 2023 vond de twaalfde editie van het gezelligheidstoernooi TTT plaats in Oenkerk en heeft ons team opnieuw het kampioenschap in de wacht gesleept. Gefeliciteerd toppers!

SEP
29
Tossen
Van 19:30 tot 22:30 uur

OKT
20
Turbo-dubbel-avond
Meer informatie volgt!

NOV
08
Club-vergadering
Meer informatie volgt!

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!